Geen BedrijfsautoRAI 2017

Bij gebrek aan voldoende deelnemers gaat de BedrijfsautoRAI 2017 niet door. RAI Amsterdam en RAI Vereniging hebben daartoe besloten, in overleg met het tentoonstellingscomité. Hoewel de beurs vorig jaar succesvol verliep, heeft een aantal truckmerken aangegeven niet deel te nemen aan de 2017-editie.

Hiermee valt volgens de organisatoren de basis weg voor een BedrijfsautoRAI. Wel wordt bekeken of een beursconcept met carrosserie- en trailerbouw als basis wel doorgang kan vinden in 2017. Daarover vindt overleg plaats met de afdeling Speciale Voertuigen van RAI Vereniging.

De BedrijfsautoRAI stond gepland voor 17 tot en met 21 oktober 2017. De beurs is al een aantal edities opgebouwd rondom vier productsegmenten: trucks, bestelauto’s, speciale voertuigen en onderdelen & accessoires. De truckmerken vormden met hun prominente stands en aantrekkingskracht één van de pijlers van de beurs.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.