Glasgarage wint zilver op wereldkampioenschap

Emiel Baans, eigenaar van Glasgarage in Tilburg Zuid, heeft tijdens The International Master Fitter Competition 2012 in Düsseldorf de zilveren medaille behaald. Tijdens het twee dagen durende wereldkampioenschap streden autoruitspecialisten uit onder andere Brazilië, Italië, Duitsland, Hongarije, Noorwegen en Engeland om de wereldtitel.

Baans greep net naast het goud, ondanks dat hij als beste presteerde op de onderdelen achter- en voorruit vervangen. “Na de eerste dag stond ik eerste in het klassement. Helaas heb ik mijn wereldtitel nipt op punten niet kunnen prolongeren, maar met een zilveren medaille heb ik mijn doelstelling om een podiumplaats te bereiken toch kunnen waarmaken. Op twee belangrijke onderdelen was ik de beste, maar op het totaal aantal te behalen punten gaf de jury mijn opponent uit Portugal net een paar punten meer”, reageert Emiel Baans.

Emil Voorhorst, directeur Glasgarage Nederland: “Emiel heeft opnieuw een mooie prestatie neergezet. Hij heeft een enorme knowhow en ervaring op het gebied van autoruiten herstellen en dat was tijdens het kampioenschap goed te zien. Zijn zilveren medaille is een prachtig visitekaartje voor al onze autoruitspecialisten in de 115 Glasgarage-vestigingen.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *