Hans Blink vertrekt bij Athlon

Hans Blink stopt eind deze maand als president van Athlon Car Lease en gaat vanaf 1 februari bij moedermaatschappij De Lage Landen aan de slag. Hij wordt bij de volle dochter van Rabobank verantwoordelijk voor de internationale innovatie en productontwikkeling. Wie Blink bij Athlon zal volgen is nog niet bekend.

In zijn nieuwe functie zal hij niet alleen actief zijn ten aanzien van mobiliteit, maar ook voor alle acht de business sectoren. Deze worden momenteel in 38 landen bediend met lease- en andere financiële producten en diensten. Denk daarbij naast autoleasing aan medische systemen,kantoortechnologie, de bouwsector en food en agri.

De nieuwe functie is het gevolg van de noodzaak om als De lage Landen nadrukkelijker te kunnen gaan inspelen op de veranderende maatschappij, de invloed die dat heeft op ondernemingen, maar ook particulieren en de daarbij behorende en vooral noodzakelijke nieuwe business modellen.

Overigens verwacht blink dat leasemaatschappijen de komende vijf jaar veel meer werkplaatsomzet naar het universele garagebedrijf gaan sturen. Lees er hier alles over >>

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1804 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.