HIT MKB bereikt 200 Focwa-leden

HIT MKB heeft vorige week vrijdag haar 200ste Focwa-lid aangesloten. Schadenet Rothuijsen uit Zwolle heeft voor het inkoopcollectief gekozen om een besparing te realiseren op het gebied van de energiekosten, afvalbeheer en kantoorbenodigdheden.

“Door volume te bundelen met kennis en ervaring is HIT MKB in staat om gemiddeld meer dan negentien procent te besparen op de energietarieven voor haar leden. Een aangesloten bedrijf blijft echter wel gewoon klant bij een energiemaatschappij, waardoor belangrijke voorwaarden als zekerheid en vertrouwen zijn gegarandeerd”, legt een woordvoerder van HIT MKB uit.

Gemiddeld bespaart een deelnemer meer dan vijftien procent op de aangeboden diensten. Ook Glasgarage, Profile Tyrecenter en ASN Groep zetten HIT MKB in om inkoopvoordeel te krijgen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.