Honeywell richt nieuw onderdelenbedrijf op

Honeywell Transportation Systems, een wereldwijde fabrikant van turboladersystemen en frictiematerialen voor de auto-industrie, heeft een nieuw onderdelenbedrijf opgericht met Olivier Rabiller aan het roer.

“Door de toenemende, wereldwijde groei van onze activiteiten op de onderdelenmarkt is het van wezenlijk belang dat we, met de juiste middelen en de juiste organisatiestructuur, een onderneming creëren die is gericht op klantenservice”, zegt Rabiller. “Dankzij het nieuwe onderdelenbedrijf van Honeywell kunnen we onze verdelers van turboladersystemen en remonderdelen een toegewijde functie- en bedrijfsoverschrijdende end-to-endstructuur bieden.”

Honeywell verwacht dat de activiteiten op de onderdelenmarkt zullen blijven groeien. Onderdelen zijn bij Transportation Systems nu al goed voor meer dan een kwart van de verkoop. In 2011 was de omzet gestegen met meer dan 3,8 miljard dollar, in vergelijking met een stijging van bijna 3,2 miljard in 2010.

Rabiller werkt sinds 2002 bij Honeywell. Daarvoor was hij enkele jaren in dienst bij Renault. Hij bekleedde verschillende leidinggevende functies bij Honeywell Transportation Systems.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.