Inqar groeit naar 32 vestigingen

De nieuwe autoverhuurformule Inqar combineert lokaal ondernemerschap met de kracht van een landelijk netwerk. Per 1 september heeft zij haar netwerk uitgebreid met vier vestigingen in Gelderland en Noord-Holland. Daarmee komt het netwerk op 32 vestigingen.

In Arnhem is bij Inqar een sterke lokale partij aangesloten die onder de naam Inqar B.A.S. de autoverhuuractiviteiten voorzet. In Noord-Holland gaat de ervaren autoverhuurder Adrie Jonk verder onder het verhuurlabel. Adrie Jonk heeft drie vestigingen in Purmerend, Zaandam en Hoorn en dekt daarmee een groot gedeelte van Noord-Holland af.

Ruben Lems namens Inqar Nederland: “We zijn zeer verheugd met de aansluiting van B.A.S. en Adrie Jonk. Deze partijen zijn regionaal bekend en hebben reeds hun eigen netwerk. Met hun ervaring kennen ze het klappen van de zweep in de autoverhuursector. Een enorme aanwinst dus voor ons netwerk.” Roel Steunenberg stuurt de veranderingen bij B.A.S. aan. Hij voegt hieraan toe: “Door aan te sluiten bij de nieuwe landelijke mobiliteitsformule kunnen wij onze service naar een nog hoger niveau tillen. We realiseren dat met de vertrouwde gezichten binnen onze eigen organisatie.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.