Kavo voelt zich erin geluisd door Award Instituut

Het tv-programma De Succesfactor is geschrapt nadat is gebleken dat deelnemers tegen betaling tot winnaar konden worden uitgeroepen van een ondernemersprijs. Kavo is één van de bedrijven die is benaderd om mee te doen aan het programma en voelt zich erin geluisd. Het bedrijf was uitgeroepen tot branchewinnaar in de auto-onderdelen en beraadt zich op dit moment op verdere juridische stappen.

Het Vara-programma Rambam heeft onlangs ontdekt dat deelnemende bedrijven wel heel gemakkelijk konden worden uitgeroepen tot beste bedrijf in een bepaalde categorie. Bovendien waren de criteria vaag en speelden die nauwelijks een rol. Rambam wist dit te onthullen door zelf mee te doen met een fictief uitzendbureau en sprak met een aantal winnaars van de Succes Award, die zeiden te hebben betaald voor een promotiepakket.

Verder waren uit de automotivesector onder andere ook Kroon Oil en Continental Automotive Trading genomineerd voor een award.

Juryleden

Ook de juryleden van het de award voelen zich belazerd door de organisatoren, zo meldt het Financieele Dagblad. Het Nationale Business Succes Award Instituut adverteerde in Het Financieele Dagblad en bij BNR Nieuwsradio. De plaatsing van advertenties en het uitzenden van commercials is inmiddels stopgezet.

Steven van Eijck, voorzitter van RAI, had afgelopen najaar zijn jurylidmaatschap al opgezegd aan het programma.

Volgens RTL is de onthulling een ‘zeer ernstige zaak’. 

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *