Kees Struijk directeur Fleetsales Stam-Nefkens

Kees Struijk (50) wordt per 1 januari 2016 directeur Fleetsales van de Stam-Nefkens Autogroep. Struijk zal tevens toetreden tot het managementteam van Stam-Nefkens Autogroep dat medio 2015 is opgericht.

Kees Struijk zal verantwoordelijk zijn voor de verdere uitbouw van de fleetsales- en leasingactiviteiten door de inzet van sales en aftersales voor de klein- en grootzakelijke markt in de provincie Utrecht. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in sales- en managementfuncties in de automotive sector bij onder andere Alphabet Nederland, Renault Nederland en ProActive Company.

Op 1 juni zijn de Opel-tak van de Stam Groep uit Utrecht en Opel-dealer Nefkens uit Amersfoort gefuseerd. De Stam-Nefkens Autogroep heeft Opel Dealer-vestigingen in Utrecht, Bilthoven, Nieuwegein en Amersfoort. De groep is tevens de officiële importeur voor Cadillac, Corvette en Camaro in Nederland. Bij de Stam-Nefkens Autogroep – waartoe ook een schadebedrijf en tankstation behoren – zijn ruim 100 medewerkers in dienst.

“De samenvoeging eerder dit jaar van de twee ondernemingen biedt ons enorme expansiekansen,” zegt Geerlof Stam, directeur Stam-Nefkens Autogroep. “Het is noodzakelijk om te blijven investeren in verdere verbeteringen, zoals de uitbreiding van ons fleetteam. Wij zijn dan ook verheugd dat Kees Struijk onze gelederen zal versterken.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.