Kilinclar opent in Dordrecht

De Rotterdamse grossiersgroep Kilinçlar opent over drie weken de voor de groep eerste Dordrechtse vestiging in winkelcentrum Crabbehof. Daarmee komt het totaal aantal eigen en franchisevestigingen onder het Kilinçlar-vaandel op negen. Volgende week gaat de eerder aangekondigde achtste vestiging in Breda officieel open.

Franchisenemer en vestigingsmanager Durali Erik gaat er met drie collega’s aan de slag.
Kilinçlar heeft te kennen gegeven dat iedere grote stad in Nederland in potentie op het netvlies van de Turkse grossiersgroep staat. Eigenaar Huseyin Kilinç: “Wij kijken naar vestigingsmogelijkheden waar we zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen bedienen. We hebben nog een zestal steden op het oog, waar we binnenkort denken rond te komen met een franchisenemer. Ik kan nu nog niets zeggen over welke plaatsen dat zijn, maar de nieuwe vestigingen zullen redelijk over het land verspreid zijn. We zullen ons niet tot de Randstad beperken.”

Met de Dordrechtse vestiging telt de A1-groep, het samenwerkingsverband van diverse Turkse automaterialengrossiers, inmiddels vijftien vestigingen. “In 2012 zullen we ergens tussen de twintig en dertig uitkomen. Keiharde doelstellingen zijn er niet. We kijken vooral naar de slagingskans van een nieuwe vestiging in een potentiële vestigingsplaats. We zijn niet gericht op aantallen pur sang”, stelt franchisemanager Ertugrul Yildrim.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1718 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *