Koops Furness en Maarten Kole winnaars VOC-verkiezing

Het beste leerbedrijf van het jaar is Koops Furness Schadeherstel geworden en Maarten Kole is gekozen tot de praktijkopleider van het jaar in de door VOC georganiseerde verkiezing. Samen met de winnaars uit andere branches dingen zij op 5 maart 2012 mee naar de landelijke titel Leerbedrijf van het Jaar of Praktijkopleider van het Jaar.

De winnaars zijn tijdens de vakbeurs in Venray bekend gemaakt. De prijs voor Leerbedrijf van het Jaar werd uitgereikt door Frank Vos, directeur VOC. De prijs voor het Leerbedrijf van het Jaar ging naar de vestiging Bunschoten van Koops Furness. “Gezien de markt zul je mee moeten gaan om je positie veilig te stellen. Opleiden is hier een onderdeel van. Iedere persoon is tegen het licht gehouden om te kijken hoe we er het maximale uit kunnen halen”, aldus Koops Furness.

Bij de praktijkopleiders is Maarten Kole van Benderooij.nl Carrepair uit Sint Philipsland uitgeroepen tot de beste van het jaar. Deze prijs werd uitgereikt door Sten Tegels, deelnemer aan de World Skills 2011 op het onderdeel autospuiten.
Onder aanvoering van Kole heeft het bedrijf een drietal leerlingen in dienst. Volgens VOC heeft hij een positief kritische kijk op het ROC-opleidingstraject en realiseert Kole zich dat de praktijk in het leerbedrijf plaatsvindt en is daarom een warm pleitbezorger van aanvullende praktijkopleiding.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *