Koops Furness sluit aan bij AHG

Drie vestigingen van Koops Furness Schadeherstel sluiten zich aan bij Autoschade Herstel Groep (AHG). Het gaat om de Koops Furness vestigingen in Bunschoten, Hengelo en Zwolle. De samenwerking is per direct en een belangrijk onderdeel van de uitwerking van de nieuwe strategische koers van AHG.

AHG-directeur Guus van Dreven: “Uit cijfers blijkt dat schades steeds kleiner worden, onder andere door de toenemende intelligentie van het wagenpark. Dit vraagt enerzijds om specialisatie op het gebied van merk schadeherstel, anderzijds om verdere professionalisering van cosmetische schadeafhandeling. Daarnaast is er een grote groep WA-verzekerde automobilisten die zich bij schade steeds vaker online oriënteert. Met de toetreding van de drie Koops Furness-bedrijven beschikt AHG nu over een landelijk netwerk van 57 vestigingen dat tevens gespecialiseerd is in het repareren van kleine autoschade. AHG wil zich binnen korte tijd verder specialiseren in reparatie van kleine autoschade én complex schadeherstel.”

Landelijk

Allard Pit, directeur van Koops Furness Schadeherstel, over de aansluiting: “Door deze samenwerking zijn wij nu in staat onze schadeherstel expertise landelijk aan te bieden aan onze opdrachtgevers, zowel merkspecifiek als ook het universele auto- en ruitschadeherstel dat wij uitvoeren voor onze klanten, zowel lokaal als mobiel op locatie. Samen met AHG geloven wij in een aanpak die nog beter past bij de huidige en toekomstige marktontwikkelingen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *