Kwik-Fit opent derde Premier

Na Haarlem en Breda heeft nu ook Apeldoorn een Kwik-Fit Premier-vestiging gekregen. Een formule die qua werkplaatsactiviteiten meer kan bieden dan een ‘standaard’ Kwik-Fit filiaal. De werkplaatsinrichting werd door Explora en Brekupa verzorgd.

Omdat Kwik-Fit naar eigen zeggen ten aanzien van de juiste invulling van haar Premier-formule nog aan het finetunen is, wijkt het Apeldoornse filiaal iets af van die in Haarlem en Breda. Zo is de entree wat ruimer en overzichtelijker van opzet. Dat komt onder andere door het weglaten van een tussenmuur tussen de receptie en de klantenwachtruimte.

In de werkplaats (acht hefbruggen) is in tegenstelling tot de andere twee Premier-vestigingen niet gekozen voor een quick uitlijnscan (wel voor een 3D-uitlijnsysteem van Hunter), maar weer wel voor een banden de- en montagestraat inclusief een door Explora ontworpen railsysteem voor het snel kunnen wisselen en transporteren van band-wielcombinaties. En de vierplaats remmentestbank is weer terug, terwijl bij de andere Premier-filialen was gekozen voor een rollenbank. In de vestigingen zullen op de werkvloer van maandag tot en met vrijdag acht medewerkers actief zijn. Op zaterdag zijn dat er tien.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1804 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.