Leaseplan start deelplan wagenpark

Leaseplan en verhuurder Avis zijn een partnerschap aangegaan voor een groots opgezet autodeelplan. Pricewaterhouse Coopers (PWC) zal eerst in Luxemburg meer dan 2,000 werknemers via een online boekingsysteem toegang geven tot de vloot. Wellicht volgen later meer Europese landen.

De deelauto’s die worden ingezet zijn onder meer de Nissan Leaf, Renault Twizzy, Peugeot 208 en Opel Zafira. Stuk voor stuk zijn dit voertuigen met een lage emissie. Avis draagt zorg voor de afhandeling van de boekingen, de uitreiking en inname van de auto’s en het onderhoud.

PWC zet deze massale stap om voor zo’n zeventig procent van haar personeel de CO2-uitstoot terug te dringen. Vahid Daemi, ceo bij Leaseplan: “In deze uitdagende economisch zware tijd biedt dit autodeelplan bedrijven de mogelijkheid om milieuvriendelijk vervoer aan het personeel aan te bieden.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.