‘Limited edition’ Vredestein op Techno Classica

De nieuwe samenwerking tussen Apollo Vredestein en de Mille Miglia, een race voor klassieke en vintage auto’s, is beklonken met de productie van een klassiek ‘limited edition’ bandenmodel, dat op de eerste dag van de Techno Classica in Essen (5-9 april) is geïntroduceerd.

Vredestein heeft duidelijk affiniteit met de Mille Miglia. Onlangs werd de relatie bekroond met een sponsorovereenkomst waarin Vredestein is benoemd tot de officiële bandenpartner van de race van 2017 tot 2019. “Vredestein is immers voorloper in het ontwerp en de productie van klassieke banden die een nostalgisch uiterlijk combineren met moderne prestaties”, aldus Tanneke Reinders, marketingdirecteur bij Apollo Vredestein. Vredestein viert de nieuwe samenwerking met de introductie van een unieke Limited Edition Sprint Classic band in maat 165 HR 15 met het logo van de Mille Miglia op de zijkant. De band wordt op de Techno Classica stand van Vredestein getoond op de Porsche 356 pre-A.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3048 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters