LKQ neemt Arleigh over

De Britse LKQ-dochter ECP – zusterbedrijf van Sator-Fource – neemt de eveneens Britse Arleigh Group over. De onderneming is al 45 jaar gespecialiseerd in de distributie van onderdelen en accessoires voor caravans en campers.

Het leveringsprogramma telt ruim 13.000 onderdeelnummers. Over 2015 zijn geen omzetcijfers bekend, maar in 2014 realiseerde Arleigh een omzet van bijna 28 miljoen euro. Met deze overname krijgen ook Sator-Fource en zijn grossiersnetwerk toegang tot een specialistisch onderdelenprogramma voor de groeiende caravan- en campermarkt in ons land.

Onlangs maakte Bovag bekend dat in ons land inmiddels honderdduizend campers staan geregistreerd. De Arleigh Group wordt onderdeel van LKQ’s Specialist Products Division. LKQ board member Sukhpal Singh stelt: “We zijn er op gericht om het Arleigh merk verder te laten groeien en iedere kans te benutten om die groei te bewerkstelligen. Het geeft ons en onze distributieve klanten toegang tot een interessant en groeiend marktsegment.”

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1798 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.