Louwman doet Daihatsu-aftersales

De Louwman Groep neemt vanaf 1 februari 2013 de aftersalesactiviteiten over van Daihatsu Holland. Hiervoor wordt een nieuwe onderneming opgericht, die bezet zal worden door bestaand personeel van Louwman en aangevuld wordt met nieuw aan te trekken mensen.

Guido Roozekrans van Louwman: “Het is niet zo dat wij de bestaande onderneming overnemen. Daihatsu Motor Company heeft zich afgevraagd hoe de aftersalesactiviteiten van het merk gewaarborgd kunnen blijven. Daarom heeft men onderzoek gedaan en is bij de Louwman Groep uitgekomen, omdat wij ervaren zijn in het op langere termijn neerzetten van een business.” Daihatsu Motor Company is voor 51 procent in handen van Toyota, dat door Louwman geïmporteerd wordt.

De Daihatsu-dealers in Nederland krijgen van Louwman een nieuw aftersalescontract aangeboden. “Voor de klant verandert er eigenlijk helemaal niets, die kan gewoon door blijven rijden. De aftersales die verleend wordt betreft onder meer onderdelen, garantie en technische ondersteuning, net zolang er vraag is.”

Begin 2013 komt er een einde aan de verkoop van nieuwe Daihatsu’s in Europa.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *