Manfred van Dijk directeur Autolease Alliance

Autolease Alliance heeft met Manfred van Dijk een nieuwe directeur. Hij volgt hiermee interim-directeur Paul Wiegerinck op, die de komende periode met Van Dijk gaat samenwerken om een solide overdracht van werkzaamheden mogelijk te maken.

Voorzitter van het bestuur, Robert Nienhuis, is verheugd met de definitieve invulling van de positie. “Autolease Alliance krijgt met de komst van Manfred van Dijk een ervaren professional in huis. Manfred van Dijk heeft een brede ervaring met leasing, verhuur en inkoop. Zowel in binnen- als buitenland. Met de komst van Manfred gaan we toekomstbestendig verder om de portefeuille met onze partners verder te verdiepen en uit te bouwen.”

 Manfred van Dijk is enthousiast over zijn nieuwe rol. “De opgedane ervaringen in voorgaande werkomgevingen en het buitenland vormen een perfecte aanloop naar deze nieuwe uitdaging. Het optimaliseren en realiseren van afspraken met de verschillende partners in business kan voor zowel de partners als de leden van Autolease Alliance van grote toegevoegde waarde zijn. Ook zal mijn focus gericht zijn op het aangaan van overeenkomsten met nieuwe leveranciers.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *