Maxim Bakker van Carglass naar Autoglaz

Maxim Bakker is sinds 1 december de nieuwe franchisemanager bij Autoglaz Nederland, waar hij contact zal onderhouden met de franchisenemers en het landelijke netwerk verder zal uitbouwen. Bakker werkte hiervoor elf jaar bij Carglass.

Michiel Meijer, directeur Autoglaz Nederland: “Sinds de start van Autoglaz, ruim een jaar geleden, heeft de formule een grote groei doorgemaakt naar veertien vestigingen door heel Nederland. Nog voor het eind van het jaar openen nog minimaal twee vestigingen. We zijn blij dat de ervaren glasspecialist Maxim ons team komt versterken.”

Bakker over zijn aanstelling: “Het enthousiasme en vakmanschap van de ondernemers is aanstekelijk. Ik heb enorm veel zin om samen met deze specialisten van Autoglaz verder te bouwen aan een vernieuwend landelijk kwaliteitsnetwerk in autoruitherstel.”

Meijer laat ook weten dat hij op 1 december Frans Collaris van Parkstad Autoglas uit Kerkrade heeft verwelkomd als franchisenemer nummer veertien.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *