Nederland presenteert zich op IAA Frankfurt

De Nederlandse Automotive toeleverindustrie presenteert zich tijdens de IAA Frankfurt met een collectieve stand waar de unieke samenwerking tussen onderwijs, overheid en het bedrijfsleven van de Nederlandse Automotive sector volledig tot zijn recht komt.

Het Nederlandse paviljoen van ruim 500 m2 is een van de grootste landelijke presentaties van de IAA 2015. De exposerende toeleveranciers richten zich primair op de Automotive OEM & First Tiers en doen dat in hal 4.1. Gezien de -zeker qua technologie-, leidende positie van de Duitse automobiel industrie, wordt deze beurs door insiders als meest belangrijke ter wereld gezien. Het Nederlandse paviljoen en vele activiteiten daaromheen zijn mede mogelijk gemaakt door ondersteuning van RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland)/NBSO in Frankfurt en het Nederlands Consulaat in München.

Leden van RAI Vereniging, AutomotiveNL, vakpers en verdere relaties uit de automotive industrie, zijn op donderdag 17 september vanaf 16:00 uur, van harte welkom op de ‘Holland Borrel’. Deze in samenwerking met het consulaat in München en het NBSO in Frankfurt, georganiseerde netwerkontvangst vindt plaats op de “Holland High Tech Automotive Suppliers” stand. Een groot aantal buitenlandse relaties uit de OEM en First Tier Supply Industry en media wereld, is uitgenodigd. 

Onderwijs

Vanuit het Nederlandse onderwijs presenteren de Technische Universiteit Eindhoven en het Automotive Center of Expertise (HBO Automotive Opleidingen) hun laatste technische innovaties. Hierbij is o.a. het Solar Studenten Team aanwezig met hun prijswinnende familie-zonne-auto ‘de Stella’. Extra uitdaging vinden alle voetbalkenners op ons eigen voetbalveld waar zij het op kunnen nemen tegen onze fameuze Holland High Tech Voetbalrobot.

De bedrijven die zich op onze stand presenteren zijn, in willekeurige volgorde: NRF, DSM, AWL, SPG, Punch, MTEE, Akzo-Nobel, Prodrive, TASS International, PSS, VIBA, V-tron, AXXOR en Thomas Regout. Met eigen stands zijn vanuit Nederland op de IAA onder meer aanwezig : TomTom, Apollo Vredestein, NXP, Bosch Transmissions, Valeo, Hella, Delphi, Polytec en Bosal. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *