Nederlandse versie van Classic Cars

Classic Cars, een van de grootste en meest gerenommeerde magazines ter wereld op het gebied van klassieke auto’s en youngtimers, komt naar Nederland. Uitgeverij F&L Publishing Group introduceert het magazine op de Nederlandse markt. Het magazine wordt gemaakt door de redactie van Auto Review.

Hoofdredacteur Arjan Kropman: “Klassieke auto’s en youngtimers staan op het moment enorm in de belangstelling. Het is geweldig om samen met de internationale redacties van Classic Cars een Nederlandse versie op de markt te brengen. We kunnen putten uit de eindeloze expertise en mogelijkheden van onze Duitse en Britse collega’s. Dat zie je gelijk aan het eerste nummer. Net als in Auto Review laten we het niet bij reportages, maar helpen we de consument aan gedegen informatie.”

“Classic Cars gaat in mijn ogen niet alleen over klassiekers of youngtimers, het gaat over droomauto’s. Als autoliefhebber heb je allemaal een of meerdere droomauto’s die je graag ooit nog in je garage hebt staan. Wij willen al die verschillende auto’s meenemen. Dat gaat niet in één nummer, maar met het eerste nummer maken we gelijk duidelijk dat we breed inzetten. De samenwerking met Marktplaats.nl zorgt ervoor dat de dromen van onze lezers realiteit kunnen worden.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.