Nederlandse winnaars Volkswagen Award

Vijf Nederlandse Volkswagen-dealers behoren tot de honderd best presterende dealers van dat merk in Europa op het gebied van service. Pon Dealer Barneveld, Van den Udenhout Oss, Pouw Meppel, Autobedrijf van der Heide Emmeloord en Vallei Auto Groep Ede behoren hebben daarom de Volkswagen Service Quality Award ontvangen.

De winnaars zijn beoordeeld op een groot aantal aspecten op het gebied van klantentevredenheid. Zij werden eind september gehuldigd bij de fabriek in Wolfsburg. De vertegenwoordigers van de winnende Nederlandse vestigingen waren daarbij aanwezig.

Naast de Nederlandse winnaars, zijn er dealers gehuldigd uit Duitsland, België, Frankrijk, UK, Spanje, Italië, Portugal, Tsjechië, Bosnië, Zwitserland, Oostenrijk, Zweden, Noorwegen, Finland, Denemarken, Ierland, Hongarije, Slovenië, Slowakije, Rusland, Turkije, Kroatië, Luxemburg, Polen, Griekenland, Roemenië, Servië Montenegro en de Canarische Eilanden.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *