Nieuw jaar, nieuw Focwa Garantiefonds

Vanaf 1 januari aanstaande zal het nieuwe Focwa Automotive Garantiefonds van start gaan. In de vernieuwde opzet zijn alle leden van de brancheorganisatie automatisch ook lid van dit nieuwe garantiefonds.

Na een turbulent jaar wil Focwa met de start van dit nieuwe garantiefonds de leden meer duidelijkheid en zekerheid bieden. Het afgelopen jaar was bestuurlijk een behoorlijk onrustig jaar voor de brancheorganisatie. Ook was er nogal wat onduidelijkheid en rumoer rondom het reilen en zeilen van het ‘oude’ garantiefonds. Met de start van dit nieuwe Automotive Garantiefonds hoopt Focwa daar een einde aan te maken en een nieuw begin van de brancheorganisatie ‘nieuwe stijl’.

In het bestuur van het garantiefonds wordt gevormd door Mathijs van Leeuwen, Carli Pellegrom en Marco Bons. Onlangs is ook bekend geworden dat ad interim voorzitter Maessen in ieder geval nog tot 1 oktober 2016 zal aanblijven om de nieuwe organisatiestructuur van de brancheorganisatie verder vorm te geven.

Mathijs van Leeuwen, Carli Pellegrom en Marco Bons

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.