Nieuw pand Autoschade Herstel Druten

Autoschade Herstel Druten heeft haar bestaande pand aanzienlijk uitgebreid. De verbouwing, die in totaal een jaar geduurd heeft, is nu voltooid. Met name de uitstraling, de receptie en de werkplaats zijn onder handen genomen. De 400 vierkante meter die met de verbouwing erbij gekomen is, komt vooral de werkplaats ten goede.

De officiële opening ter gelegenheid van de uitbreiding wordt gehouden op vrijdag 16 september, gevolgd door een open dag op zaterdag 17 september.
Eigenaar Erik Hageman over de verbouwing: “We hebben gekozen voor een nieuwe spuitcabine, nieuwe afzuigwanden en voorbewerkingsunits en is er een infra rood railsysteem aangebracht in de werkplaats.”

Autoschade Herstel Druten is een Focwa Eurogarantbedrijf. Het autoschadebedrijf werkt voor verschillende verzekeringsmaatschappijen. Ook Van Eeks heeft zich onlangs aangesloten bij de Autoschade Herstel-keten (AH).

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.