Nieuwe directeur Rema Tip Top

De 36-jarige Marco Aberson uit Wageningen treedt per 16 juni 2011 aan als directeur van Rema Tip Top Nederland. Hij volgt Bernard de Graaf op die stopt met zijn werkzaamheden als interim-directeur en zijn focus volledig zal gaan richten op Rupro Beheer Automotive. Aberson zal zich in de toekomst gaan richten op het verder uitbouwen van de organisatie op de gebieden Simson, TRM en CE.

Marco Aberson is na een carrière binnen Rema Tip Top als adjunct directeur (sinds oktober 2010), gepromoveerd tot directeur. Hij begon bij Rema Tip Top in april 2002 op afdeling inkoop en is doorgegroeid naar Leadbuyer voor RTT internationaal.

Op 9 juni heeft de nieuwe directeur met zijn racefiets maar liefst vijf keer de Alpe d’Huez beklommen voor het goede doel. Rema Tip Top heeft onlangs ook een nieuwe demobus in gebruik genomen, een rijdend presentatiecenter voor nieuwe producten en slimme reparatietechnieken.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.