Nieuwe franchiseformule gestart

Voormalig Bovag-medewerker Martin Huisman en Michel van Roon van CRM used car management zijn een nieuwe franchiseformule gestart. Cars & Joy richt zich op de verkoop en het onderhoud van gebruikte auto’s tussen de 3 en 7 jaar oud, inclusief aanvullende financiële-, garantie- en mobiliteitsproducten.

Het nieuwe bedrijf wil ex-dealers, dealers met leegstaande panden, erkend reparateurs met een showroom en de grotere universele autobedrijven betrekken bij hun franchiseformule.
Huisman over Cars & Joy: "Wij geloven in de combinatie van sales en after sales. Bovendien zien wij toekomst in de regionale functie van het gebruikte autobedrijf. Wij willen werken met ondernemers die onze visie delen, die bereid zijn hun koers om te gooien en hun dromen met ons te realiseren. Er lopen inmiddels verschillende gesprekken met mensen, waarvan een aantal zeker in aanmerking komt om sales- en/of aftersalescontracten met Cars & Joy af te sluiten."

De doelstelling voor 2011 is om tien vestigingen te openen, over acht jaar moeten dat er honderd zijn. Hiervoor is per 1 januari 2011 Theo Peeters aangetrokken als manager, die voorheen bij Mitsubishi Motor Sales Nederland gewerkt heeft.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.