Nieuwe lijn smeermiddelen van I-sint

Een onderzoek van Eni heeft geleid tot de nieuwe lijn smeermiddelen I-sint, een volledige reeks van motorolie voor professioneel gebruik in de garage. De oliën zijn goedgekeurd door de toonaangevende autofabrikanten en geschikt voor diverse soorten voertuigen.

De serie bevat hoogwaardige producten met moderne technologieën, die met name geschikt zijn voor voertuigen met diesel partical filter (brandstof verbruik en Mid-SAPS) en producten op basis van meer traditionele technologieën (Full SAPS). Doordat de oliën vloeibaarder zijn dan traditioneel het geval is, ontstaat er minder wrijving in de motor. Hierdoor verminderd het brandstofverbruik.

Iedere Eni-motorolie is onderworpen aan tientallen laboratoriumtests en duizenden uren van motortesten. Eni heeft daarvoor een eigen onderzoekscentrum.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.