Nipparts: Griffioen vertrekt, Vael directeur

Bij Nipparts in Breukelen, leverancier van Aziatische onderdelen, komt op 1 november een wisseling van de wacht. De taken van algemeen directeur Ton Griffioen worden dan overgenomen door Raymond Vael. Hij is tevens directeur van Havam. Ook salesmanager Eric Gorlee verlaat Nipparts.

Nipparts is onderdeel van Sator Holding. Martijn van der Eijk, ceo van Sator Holding, laat desgevraagd weten dat beide heren vetrekken vanwege een verschil van inzicht in het te voeren beleid. “Sator heeft met Nipparts grote plannen in Europa. Het bedrijf is nu te klein om de concurrentie aan te kunnen. We kijken naar autonome groei en daar verschilden we van mening en daarom hebben we in goed overleg besloten uit elkaar te gaan.”
Nipparts liep al vooruit op de nieuwe plannen en is op 1 januari dit jaar al gestart met Nipparts Deutschland GmbH. Die vestiging is gehuisvest in Venlo.

Erik Gorlee is inmiddels opgevolgd door Robbert Möckel. De nieuwe salesmanager komt van Kavo Parts, waar hij sinds 1996 werkte. Wie Vael gaat opvolgen bij Havam is nog niet duidelijk. “We bekijken nu intern of er vervanging nodig is. Dat hangt af van de plannen en of er geschikte kandidaten zijn”, besluit Van der Eijk.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.