Nissens First Fit uitgebreid

Nissens volgt lanceringen en ontwikkelingen van OE-fabrikanten op de voet om een sterk alternatief te kunnen bieden in overeenstemming met de OE-normen van de markt. Maar liefst 170 nieuwe aircoproducten zijn dit jaar toegevoegd aan het Nissens assortiment met samen meer dan 370 OE-nummers.

Binnen het First Fit Concept van Nissens worden onder meer extra installatieonderdelen in de doos meegeleverd. Momenteel heeft Nissens al ruim 270 verschillende First Fit radiateuren. Voor het aircoseizoen van 2014 breidt Nissens haar First Fit assortiment uit. First Fit is nu verkrijgbaar op een selectie van Nissens condensors wat inhoudt dat meer dan 120 OE-nummers zijn uitgerust met o-ringen met relevante maten en hoeveelheden.

Compressoren

Bovendien is het First Fit Concept nog uitgebreider als het gaat om de categorie Nissens compressoren. First Fit functies voor Nissens aircocompressoren houden in dat de AC compressoren geleverd worden met een smeermiddel met de juiste viscositeit, PAG olie, o-ringen en adapters. Wanneer nodig kunnen er pre-filters geleverd worden om bescherming te bieden tegen onzuiverheden die schade kunnen veroorzaken aan de compressor en andere onderdelen. Alle aircocompressoren van Nissens zijn First Fit producten met meer dan 230 artikelen en een dekking van 1.400 OE referenties.

Nissens beschikt over een afdeling voor productontwikkeling en testmogelijkheden met een ervaren en competent team van medewerkers. Dit team staat garant voor lancering van meer dan 500 producten per jaar.

Nissens AC compressor testcentrum

[responsive-video identifier=”Y2GDYBFKRBw”]

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.