Onderdelen jonge auto op Mijngrossier

De website Mijngrossier.nl is uitgebreid in onderdelen voor jonge auto’s. Dat betekent een optimale beschikbaarheid als het gaat om stuurpompen, stuurhuizen, stuurkolommen, cilinderkoppen (benzine) en turbo’s. De onderdelen dragen de naam Green, bekend van de motorblokken en versnellingsbakken.

De verzameling onderdelen spitst zich toe op jonge auto’s in de leeftijd van nul tot vier jaar. Voor (zeer) jonge auto’s zijn deze delen via het dealerkanaal niet of zeer moeilijk te verkrijgen. Mijngrossier.nl levert bijvoorbeeld turbo’s voor onder meer de Opel Astra J (2010), de Peugeot 308 1.6 HDiF (2010) en de Audi A5. Maar ook stuurhuizen, -pompen en -kolommen voor onder meer de BMW 3-serie E90/E91 (2009), de Citroën C4 Picasso (2009) en de Ford Transit /Fiesta (2008).

Het Green-pakket bestaat uit gloednieuwe of gereviseerde originele onderdelen. Tijdens het revisieproces worden altijd alle noodzakelijke slijtagedelen vervangen. De garantie van de producten is minimaal vergelijkbaar met de condities van andere vervangingsdelen. Green is daarmee een kwaliteitskeurmerk voor alternatieve onderdelen dat Europees gedragen en herkenbaar is. Een belangrijk deel van de Green-producten is afkomstig van onder meer voorloopauto’s, researchprojecten en overstocks van fabrikanten en toeleveranciers.

Van Heck Automaterialen heeft dit jaar op Autovak RAI 2011 de offertemodule ‘Kost Dat’ gelanceerd. Onder dezelfde naam heeft het bedrijf nu een calculatiemodule gemaakt voor Mijngrossier.nl.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.