Online reparatieservice elektronische voertuigcomponenten

Bosch heeft vanaf nu een online reparatieservice voor elektronische voertuigcomponenten, zoals motorregelapparatuur, displays, navigatieapparatuur, autoradio’s en diagnosetoestellen voor zowel personenauto’s, bussen als bedrijfswagens.

Via Bosch-repair-service.com kan de werkplaats online en in zes stappen de reparatie van een defect elektronisch component aanvragen aan de hand van het Bosch- of apparaatnummer. Het door de Bosch Electronic Repair Service gerepareerde component wordt in principe binnen 48 uur weer afgeleverd in de werkplaats. De reparatie wordt aangeboden tegen een vaste prijs. Waar dat niet mogelijk is, wordt een offerte opgesteld. Er geldt een garantie van één jaar op de reparatie.

De portal heeft ook een speciale sectie voor automobilisten. Zij worden aangeraden om bij elektronische storingen (branden van waarschuwingslampjes, haperende motor, defecte radio of navigatie) in de werkplaats een professionele diagnose te laten uitvoeren.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.