Ook Jur Ooijman partner Middenduin Automotive

De laatste maanden verschijnt er regelmatig nieuws over Middenduin Automotive. De teamuitbreiding van partners verloopt in een hoog tempo. Nadat begin januari al zes partners werden verwelkomd, heeft nu ook Jur Ooijman zich aangesloten.

Ooijman werkte tot 2000 in diverse leidinggevende functies bij Louwman & Parqui. Hij was daar onder andere beleidsverantwoordelijk voor de service en aansturing van alle Toyota- en Lexus-dealers en de feedback naar de fabriek in Japan. Sinds 2000 heeft Ooijman zijn eigen bedrijf als zelfstandig organisatie-adviseur.

De nieuwe Middenduin-partner zal zich met zijn 30-jarige ervaring met name op universele garagebedrijven richten, die onder meer geadviseerd en begeleid willen worden bij procesoptimalisatie, productiviteits- en rendementsverbetering, strategie, marketing en ISO-certificering.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *