Opgeven is geen optie

Ook voor Team AD Benelux zit de Alpe d’Huzes er weer op. Medewerkers van AD Benelux hebben op 5 en 6 juni de machtige berg meerdere malen weten te beklimmen.

Leo Koevermans (accountmanager) en Andre van der Poel (stock management) wisten dat respectievelijk drie en vier keer te doen. Henk Kromhout, algemeen directeur wist de berg vijf keer te beklimmen. Jan Weterings (hoofd magazijn) en Cees Lagendijk salesmanager) hebben helemaal een waanzinnige prestatie geleverd door maar liefst zes beklimmingen te voltooien. Van de 8.000 deelnemers waren er maar weinig die dat voor elkaar hebben gekregen.

Volgens verschillende toeschouwers ging het voor Jan Weterings echter vrijwel ‘moeiteloos’. Ook Henk Kromhout zat nog ‘fris’ op de fiets en is zelfs aan de zesde beklimming begonnen. De organisatie liet helaas weten dat, ondanks een verlenging van de laatste startmogelijkheid, de eindtijd ongewijzigd zou blijven. Voor een officiële 6e beklimming gaf Henk Kromhout aan volgend jaar terug te willen keren.

AD Benelux is bijzonder trots op de prestaties van haar collega’s, maar het is natuurlijk bovenal te doen om het leveren van een tastbare, financiële bijdrage aan de strijd tegen kanker. In samenwerking met Team Fugo heeft Team AD Benelux het enorme bedrag van 100.000 euro opgehaald.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2685 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *