Oscar Lease is de naam

Er is weer een nieuwe loot aan de stam van de leasemaatschappijen. Oscar Lease introduceert in samenwerking met ALD Automotive een nieuw privateleaselabel op de online automotive markt: oscarlease.nl. De website richt zich op particulieren die een nieuwe auto willen aanschaffen zonder in één keer een grote investering te moeten doen en op zakelijke rijders die een mobiliteitsvergoeding van hun werkgever ontvangen.

De website biedt de consument een divers aanbod personenauto’s tegen een gunstig private leasetarief, uitgebreide informatie over de auto inclusief foto’s en video en een eenvoudig bestelproces in drie stappen. Belangrijke parameters zijn verder kleur, de looptijd (vanaf 12 maanden), kilometrage, winterbanden en het aantal schadevrije jaren. Alle kosten die bij een nieuwe auto of occasion (want die optie is er ook) komen kijken zijn in het vaste maandelijkse privé leasebedrag inbegrepen. Alleen de brandstof is voor rekening van de klant.

Oscar Lease voldoet aan de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Consumenten die bij Oscar Lease een contract afsluiten, weten zeker dat ze zorgeloos van hun nieuwe auto kunnen genieten en niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Femke Nuijten van Oscar Lease: “Vol vertrouwen betreden wij de private leasemarkt, waar wij met oscarlease.nl inspelen op de trend van het ‘nieuwe autokopen’. Ons credo is ‘What you see, is what you get’. We etaleren de auto’s alsof je echt in een showroom staat met behulp van veel foto’s én een video. Hierin zijn we uniek binnen de markt van private leaseaanbieders. Zoals je de auto bekijkt op oscarlease.nl, zo komt hij ook voor de deur te staan.”

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1793 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.