Otogros sluit zich aan bij AD Benelux

Grossier Otogros sluit zich aan bij AD Benelux. Otogros heeft vestigingen in Almere, Putten, Amersfoort, Kampen, Veenendaal en Epe. Deze vestigingen worden bevoorraad vanuit het distributiecentrum in Oosterhout en de nieuwe supply-depots die AD Benelux op korte termijn zal openen.

Het eerst geplande depot wordt ingericht in Amsterdam. Naast ICT oplossingen en marketingconcepten, kan Otogros daarmee ook rekenen op betrouwbare op-de-dag levering van onderdelen en gereedschappen.

Met zes vestigingen vormt Otogros een sterke partij in het midden van het land die, naast het universele autobedrijf, ook de dealer als belangrijke doelgroep heeft. Otogros is daarmee een grote aanwinst voor een AD Benelux dat hard werkt aan duurzame oplossingen voor het vrije grossiersnetwerk. Pim van’t Hoenderdaal, sales director AD Benelux: “Ik ben zeer verheugd over onze samenwerking met Otogros. Het bevestigt dat, ook als we kijken naar de recente aansluiting van Auto Waard, de Nederlandse grossier in AD Benelux een geschikte partner ziet voor het creëren van een markt met condities die gezond zijn voor alle betrokken partijen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.