Overname Lebon en Gimbrair door Nederman

Nederman, fabrikant van onder meer uitlaatgasafzuigapparatuur, heeft begin januari 2012 Lebon en Gimbrair overgenomen. De samenwerking van deze twee bedrijven is ruim veertig jaar geleden gestart en de uiteindelijke overname is gedaan om de strategie van Nederman te versterken.

“Het bedrijf creëert door de overname een sterke basis voor de distributie van het gehele Nederman productprogramma, alsmede projectmatige oplossingen en servicewerkzaamheden”, schrijft Nederman in een verklaring. “Nederman ziet een duidelijk groeipotentieel op de belangrijke Nederlandse markt.”

Lebon en Gimbrair uit Bunschoten kreeg onlangs nog de opdracht tot levering van de nieuwe werkplaatsinrichting voor Audi-dealer Bourguignon in Leeuwarden en is al langere tijd exclusief importeur op de Nederlandse markt voor de producten van Nederman en heeft 53 mensen in dienst. De werkplaatsspecialist ontwerpt, produceert en installeert complete werkplaatsinrichtingen, maar ook afzuig- en filtersystemen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.