Pand Koni herrijst uit as

Slechts zes maanden na een fikse brand bij Koni schokdempers in Oud-Beijerland is de bouw van het nieuwe kantoorgebouw voor Koni deze week begonnen. Het gebouw moet de veerkracht van Koni visualiseren.

Afgelopen januari begon het nieuwe jaar uitdagend voor Koni in Oud-Beijerland, toen het getroffen werd door een brand die een groot deel van de kantoorruimte vernietigde. Gelukkig sloeg het vuur niet over naar de fabriek, die echter wel waterschade ondervond. Het team toonde in januari grote veerkracht en was in staat de productie binnen zes dagen na de brand weer operationeel te hebben.

Nu, zes maanden na deze brand, is de constructie van de nieuwbouw al begonnen en Koni bewijst opnieuw een flexibel, veerkrachtig bedrijf te zijn. Mauro Salini, directeur van de Koni Groep en Jeroen den Haan, fabrieksmanager Koni Oud-Beijerland, waren aanwezig bij de start van de bouw en het slaan van de eerste paal.

Mauro Salini: “We zijn zeer verheugd om te beginnen met de bouw van het nieuwe kantoorpand. Alle betrokkenen hebben keihard gewerkt om dit te realiseren. Wij streven ernaar om het nieuwe gebouw voor de kerst dit jaar te openen. Dat is zeker een uitdaging, maar het afgelopen jaar heeft bewezen dat Koni in staat is om grote uitdagingen aan te kunnen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.