Paul Wortelboer nieuwe directeur Koopman Car Terminal

Koopman Logistics Group heeft Paul Wortelboer benoemd tot directeur van Koopman Car Terminal in Amsterdam. Wortelboer treedt aan op 1 juni aanstaande. Met de ervaren Wortelboer aan het roer wil Koopman Car Terminal haar positie als allround dienstverlener in de automobielbranche verder versterken.

De afgelopen jaren heeft Koopman Car Terminal zich ontwikkeld van een haventerminal gericht op één merk naar een allround dienstverlener binnen de automobielbranche. Die veelzijdigheid vraagt om een management met een brede kennis en ervaring.

Wortelboer voldoet aan die criteria. Van 1995 tot 2004 was Wortelboer CEO van Athlon Car Lease Nederland, waarna hij de overstap maakte naar Volkswagen Pon Financial Services waar hij leiding gaf aan DutchLease. Hierna had Wortelboer nog enkele nationale en internationale leidinggevende functies binnen onder meer de catering- en vrijetijdsbranche. Paul Wortelboer volgde diverse management- en marketingstudies, onder andere aan Nyenrode Business University.

Jon Kuiper, CEO van Koopman Logistics Group, is verheugd over de aanstelling van Wortelboer: “Wij onderscheiden ons als integrale dienstverlener in de automotive logistiek, waarbij wij ons richten op een zo kort mogelijke doorlooptijd in het aflever- en remarketingproces. Onze klanten profiteren hiervan door verbetering van hun werkkapitaal. Ook andere processen hebben wij ingericht op efficiency en kostenreductie. Paul Wortelboer is de juiste persoon om met Koopman Car Terminal opnieuw een stap voorwaarts te maken.”

Paul Wortelboer treedt per 1 juni 2016 in dienst van Koopman Car Terminal. Binnen Koopman Logistics Group zal hij toetreden tot het managementteam.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.