Plusversie van Autocom diagnosetester

AA-equipment uit Helmond heeft vanaf augustus de nieuwe Autocom CDP diagnosetester in haar programma. Het apparaat is gelijk aan de bekende Autocom CDP, maar heeft een aantal uitbreidingen.

Zo is de bluetoothantenne ingebouwd en beschikt het apparaat over een flightrecorder om acht uur lang voertuiggegevens van alle stuurapparaten op te slaan, zonder gebruik te hoeven maken van een laptop of PC. Onder de ondersteunde stuurapparaten vallen onder meer het motormanagement, ABS, airbags, airco en de automatische transmissie.

Daarnaast zit in de 16-polige OBD-aansluiting een LED-lampje voor meer zicht tijdens het aansluiten. De Autocom CDP gebruikt een multi colour indicator die gemonteerd zit aan de voorzijde van de unit. De standaard Autocom CDP zal voorlopig leverbaar blijven.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.