Requal Erkend Reparateur naar 125 aansluitingen

Doyen Auto Nederland gaat haar garageconcept Requal Erkend Reparateur meer verbreden. Niet alleen het aantal aansluitingen wordt flink uitgebreid, maar er komt ook een leenautoconcept en het trainingsprogramma wordt, in samenwerking met Exponentia en Innovam, uitgebouwd.

Patrick Diepenhorst, marketing- en communicatiemanager bij Doyen: “Inmiddels zitten we op 89 bedrijven die zich bij ons concept aangesloten hebben. Dit jaar willen we op 125 uitkomen. Verder zullen we een leenautoconcept gaan lanceren. Het unieke hieraan is dat elke grossier binnen ons Auto Parts International-netwerk, die minimaal vijf erkende reparateurs heeft, één leenauto helemaal gratis krijgt.”

Doyen organiseert 12 april op het RDW Testcentrum Lelystad een evenement om de tweede fase van Requal Erkend Reparateur in te luiden. “Daar gaan we onze plannen op marketing en productgebied aan iedereen bekend maken en ook het leenautoplan activeren”, aldus Diepenhorst.

Het nieuwe trainingsprogramma bestaat voorlopig uit twee onderdelen. Aan de ene kant een techniektraining voor onder meer de distributie en een salestraining om de verkoop van de Requal-producten te stimuleren. “Tijdens de commerciële training worden verkoopadviezen gegeven aan het autobedrijf hoe zij met de Requal-productlijn een nieuwe doelgroep kan aanboren. Dit is toch een aparte discipline, aangezien het automaterialen betreft voor voertuigen die ouder zijn dan vier jaar.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *