Rodac officieel leverancier F1-team (update)

Rodac International in Sittard, wereldwijde leverancier van pneumatisch gereedschap voor de autobranche, heeft per direct een sponsorovereenkomst gesloten met Team Lotus Formule 1 voor drie jaar. Rodac voorziet Team Lotus van gereedschap en garage-uitrusting.

Leon Melchior, ceo Rodac International: “We zijn erg trots dat Rodac de officiële leverancier wordt van Lotus en dat onze naam aan de lijst met andere Team Lotus-partners wordt toegevoegd, zoals Renault, Air Asia, CNN en Pirelli.”

Rodac was eerder sponsor van het Super Auguri F1-team. De onderneming heeft dealers in 22 landen, maar richt zich vooral op de Benelux, Duitsland, Italie en Denemarken.

UPDATE
Lakspecialist Du Pont Refinish blijft na vorig jaar ook in 2011 officieel leverancier van Team Lotus. Het logo van Du Pont is opnieuw voor het internationale publiek te zien op de door Renault-motoren aangedreven T128’s, de transportwagens, de motorhome van het team en in de garage van Team Lotus op racecircuits over de hele wereld.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *