Samenwerking BedrijfsautoRAI, VERN en OSC

Met een actieve betrokkenheid vanuit VERN en OSC geeft BedrijfsautoRAI 2015 invulling aan de wens om naast bedrijfsvoertuigen ook ‘het werken binnen de branche en het belang van het vak van chauffeur’ te belichten. BedrijfsautoRAI 2015 wordt van dinsdag 20 tot en met zaterdag 24 oktober gehouden in RAI Amsterdam.

Op BedrijfsautoRAI 2015 wordt door de VERN een speciaal Chauffeursplein ingericht. Hier kunnen eigen rijders en startende ondernemers terecht voor praktische informatie en advies over werken in de transportbranche. Ook is de Overkoepelende Stichting voor Chauffeursactiviteiten (OSC) actief betrokken bij BedrijfsautoRAI 2015 met een spannende Interland op het Buitenpark waarbij vakbekwaamheid, behendigheid en vakkennis van de chauffeur centraal staan.

Van de 12.000 transportbedrijven in Nederland heeft 80% minder dan 10 voertuigen en zijn er 4.600 ZZP’ers. De eigen rijder en kleinere transportondernemer vormt hiermee een belangrijke groep binnen de gehele transportbranche. Een samenwerking met de VERN – Vereniging Eigen Rijders Nederland – is voor de komende editie van de BedrijfsautoRAI dan ook een logische stap.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.