Sator zet Fource op de kaart

Sator voegt vier dochterondernemingen samen tot één nieuwe onderneming, genaamd Fource. De samenvoeging betreft de bedrijven Van Heck & Co, Havam Automotive, Kühne Automotive en Harrems Tools.

Vanaf 1 oktober 2014 gaan deze vier gerenommeerde marktpartijen, ieder met een historie van enkele decennia, samen verder onder de nieuwe naam Fource. Adriaan Roggeveen, directeur Sator: “We hebben bewust voor een nieuwe naam gekozen omdat onze ambitie verder gaat dan het voortborduren op de historie van één van de vier bestaande bedrijven. Wat ons betreft is het immers niet of/of maar en/en. De historie en ervaring van klinkende namen als Harrems (1924) ,Van Heck (1926) en Havam (1935) gaat bovendien niet verloren, maar wordt gebundeld in het nieuwe automotive powerhouse dat Fource heet.”

Schaalvergroting

Fource blijft de markt bedienen vanuit de bestaande vestigingen in Venlo, Hoevelaken en Schiedam en komt onder de dagelijkse leiding van Johan van der Hoeven, directeur van het nieuwe Fource. “De reden voor deze stap is een logisch gevolg van de toenemende schaalvergroting en internationalisering van de onderdelenbranche. Dat we met Fource vanuit drie vestigingen blijven opereren is eveneens een logische zaak, want beschikbaarheid en bijvoorbeeld sameday delivery, zijn diensten die je dicht bij je klanten wilt hebben”, aldus Van der Hoeven.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1789 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.