Schadeketen AAS in autoruitherstel

Schadehersteller Allround Automotive Solutions (AAS) richt haar activiteiten tegenwoordig ook op ruitherstel, zoals het repareren van een sterretje of het vervanging van een autoruit. Alle aangesloten schadeherstellers hebben via VOC een certificering gehaald voor ruitherstel. Glasgarant heeft inmiddels een mantelovereenkomst met AAS afgesloten voor ruitherstel.

“AAS in Nederland is de eerste landelijke schadeketen met honderd procent erkende autoruitherstellers. Dit is een belangrijke extra waarborg voor de klanten. Bovendien is het backofficepakket van alle leden uitgebreid met een apart ruitcalculatieprogramma zodat ook de calculatie optimaal kan plaatsvinden. Daarbij is rekening gehouden met de eis van A.A.S. om een transparante prijsopbouw te kunnen tonen, net zoals bij carrosserieschade”, aldus directeur Nicole Spenkelink.

Spenkelink durf met een gerust hart te zeggen dat AAS een echte ruitexpert is in de schadeherstelmarkt. “Wij geven dan ook zonder meer een kwaliteitsgarantie af, want alles is goed geregeld. De complexiteit van autoruiten is de laatste jaren gegroeid. Denk bijvoorbeeld aan regensensoren in de ruiten. Het herstel ervan wordt dus ook ingewikkelder en is meer en meer onderdeel geworden van autoschade. Daarvoor is naast de specifieke kennis van ruitherstel, ook allround autoschade vakmanschap nodig. Dat hebben wij als collectief in huis.”

AAS lanceerde in december nog een nieuw allround one-stop concept. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.