Schadenet Rijnders start gloednieuw bedrijf

Schadenet Rijnders in Amersfoort heeft met ingang van 1 juli officieel Schadenet Jansen in Veenendaal overgenomen. Daarnaast start Schadenet Rijnders eind dit jaar nog met een gloednieuw schadebedrijf in Ede.

Alle activiteiten en dertien medewerkers van Jansen zullen door Schadenet Rijnders worden overgenomen. “Het bedrijf loopt goed en wij gaan daar weinig aan veranderen”, zegt Jeroen Baars, directeur Schadenet Rijnders. “Wij willen graag meer volume en verdere groei. Nu is de tijd om te investeren en de slag te maken met nieuwe plannen.”

Eind dit jaar gaat Baars dan ook nog van start met een gloednieuw schadebedrijf in Ede, waarmee hij zich vooral richt op de particuliere markt met relatief korte, cosmetische schades. “De particuliere markt biedt nog genoeg interessante mogelijkheden. Dat vergt natuurlijk een actieve marktbewerking”, meent hij.

In de aankomende editie van Aftersales Magazine leest u alles over de plannen van Jeroen Baars van Schadenet Rijnders.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *