Solera koopt Commerce Delta

Het bedrijf Solera Holdings heeft K&S Software gekocht, wat in Nederland beter bekend is als Commerce Delta. Deze speler levert onder andere het autoschade backoffice systeem Delta W. De diensten van Commerce Delta zullen verder geïntegreerd worden met de dienstverlening van Solera-dochter ABZ.

Solera heeft in Nederland al de bedrijven ABZ, Auto Online en Market Scan. Daar wordt Commerce Delta nu aan toegevoegd. Het bedrijf zal zelfstandig blijven werken. Solera is wereldwijd actief in bijna zestig landen en eigenaar van onder meer Audatex. Ook heeft zij Informex in België en Griekenland en Sidexa in Frankrijk onder haar hoede.

“Voor de schadeherstelbedrijven die gebruik maken van Delta W betekent de samenwerking dat de diensten van Commerce Delta nog verder geïntegreerd worden met de dienstverlening van Solera dochter ABZ. Dit zorgt voor een verdere optimalisatie van efficiency in het schade-afhandelingsproces”, aldus Solera Nederland.

“Deze overname is de vierde grote recente investering die we doen om ons platform op een hoger niveau te krijgen voor onze partners”, verklaart Tony Aquila, bestuursvoorzitter en oprichter van Solera.

ABZ blijft ook ontwikkelen en heeft half oktober haar voertuigidentificatiedienst Auda ID uitgebreid met drie modellen van Jaguar.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *