Sprenkels commercieel manager Top Truck

Group Auto Nederland heeft Henri Sprenkels aangetrokken als de nieuwe commercieel manager van de formule Top Truck. Hij volgt vanaf 1 september Eric Hoet op, waarmee de samenwerking is beëindigd.

In zijn functie wordt de 50-jarige Sprenkels verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de formules Top Truck en Fleet Master. Hiervoor was hij divisiemanager bij SAF Benelux.

Meer nieuwe gezichten

Ook Jan-Willem Vonk is bij Group Auto in dienst getreden. Sinds 1 maart is hij manager voor marketing en operations, waarbij hij verantwoordelijk is voor het ontwikkelen van de strategieën en aansturing van de formulemanagers, accountmanagers en het marketing- en communicatieteam. Daarnaast coördineert hij de gehele interne organisatie. In het verleden werkte Vonk als aftersalesdirecteur bij Ford Mundus Automotive.

Directeur Freek Blekxtoon van Group Auto Nederland: “Professionalisering is op dit moment belangrijk voor Group Auto, juist ook op het gebied van truck en trailer, van de formules Top Truck en Fleet Master.”

Vakschool

In het nieuwe schooljaar zal Group Auto een geheel nieuwe tweejarige MBO plus opleiding starten in Ede. Dat doet zij samen met onderwijsinstelling Go Motive en de fabrikanten VDO, Wabco en SAF Benelux. Vonk stond aan de basis van deze Diagnose Xpert Vakschool. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *