Stern Schade start mobiel schadeherstel

De schadeherstelafdeling van Stern Groep is onlangs een mobiele dienst gestart voor het herstellen van schades op locatie. Stern Schade Mobiel heeft hiervoor een bedrijfswagen compleet ingericht. Bij de reparatiewerkzaamheden worden kleine lakschades hersteld met Glasurit-lak.

Bij de inrichting van de bedrijfswagen heeft Glasurit Stern Schade geadviseerd bij de keuze voor de meest geschikte paint en non-paint producten. De lakleverancier leverde ook de benodigde equipment, zoals een geautomatiseerd weegsysteem en een IRT-infrarooddroogsysteem waarmee lak snel gedroogd kan worden.
“Vanwege het succes is de verwachting dat het Stern Schade Mobiel-concept op korte termijn uitgebreid kan worden met meerdere bedrijfswagens, waarmee op locatie reparaties uitgevoerd kunnen worden”, aldus een woordvoerder van Glasurit.

Glasurit werkte al eerder nauw samen met Stern Schade. Zo organiseerde zij onlangs samen een informatiebijeenkomst voor een groep service-adviseurs van Stern Dealers en medewerkers van Stern Lease.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.