De schadeherstelafdeling van Stern Groep is onlangs een mobiele dienst gestart voor het herstellen van schades op locatie. Stern Schade Mobiel heeft hiervoor een bedrijfswagen compleet ingericht. Bij de reparatiewerkzaamheden worden kleine lakschades hersteld met Glasurit-lak.

Bij de inrichting van de bedrijfswagen heeft Glasurit Stern Schade geadviseerd bij de keuze voor de meest geschikte paint en non-paint producten. De lakleverancier leverde ook de benodigde equipment, zoals een geautomatiseerd weegsysteem en een IRT-infrarooddroogsysteem waarmee lak snel gedroogd kan worden.
“Vanwege het succes is de verwachting dat het Stern Schade Mobiel-concept op korte termijn uitgebreid kan worden met meerdere bedrijfswagens, waarmee op locatie reparaties uitgevoerd kunnen worden”, aldus een woordvoerder van Glasurit.

Glasurit werkte al eerder nauw samen met Stern Schade. Zo organiseerde zij onlangs samen een informatiebijeenkomst voor een groep service-adviseurs van Stern Dealers en medewerkers van Stern Lease.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties