Speciaal voor de zakelijke markt breidt Profile Tyrecenter haar extra services uit, met vanaf dinsdag 21 juni in vestiging nummer 150 (Huizen) gratis en onbeperkt wifi. Reden voor deze extra service is de exponentiële groei van onder andere iPads, notebooks en smartphones. Binnen enkele weken zullen de laatste vestigingen in Nederland en Vlaanderen volgen, zodat de hyperspecialist in alle vestigingen de extra service biedt.

Harm Nieboer, directeur retail van Profile Tyrecenter: “Wij zorgen dat onze klanten continu online blijven. Vanuit de zakelijke markt is hier veel vraag naar. Gratis en onbeperkt internet zorgt dat automobilisten tijdens een bandenwissel of onderhoud aan hun auto gewoon door kunnen werken. Of dat nu op een iPad, notebook of smartphone is. Onze gasten blijken daarbij ook steeds hogere eisen te stellen aan de draadloze verbinding omdat bestandsgrootte en video daarom vragen. Dan is wifi een uitkomst.”

Profile Tyrecenter heeft op 20 mei in Dronten een nieuwe vestiging geopend, waarin te zien is hoe de doorontwikkeling er in de komende jaren uit zal zien.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties