Stokvis samen met Hamer

Stokvis Equipment uit Deventer en Hamer uit Apeldoorn gaan vanaf 2 april een samenwerkingsverband met elkaar aan voor de totaalinrichting van werkplaatsen. De service-activiteiten van Hamer zullen daarbij overgaan naar Stokvis en de servicemonteurs treden daar ook in dienst.

Hierdoor blijft alle benodigde kennis en ervaring van de door Hamer geleverde producten ook naar de toekomst toe gewaarborgd. Tevens zullen de SUN emissie- en testapparatuur en SUN remmentestbanken bij Stokvis Equipment in het assortiment komen. Tevens zullen in het vervolg de jaarlijkse keuringen en calibraties aan bestaande SUN testapparatuur in Nederland door Stokvis worden uitgevoerd. Hiervoor is inmiddels officieel autorisatie verleend door het NMI.

Beide ondernemingen zijn in de branche actief met de verkoop, installatie en het onderhoud van werkplaats- en schadeherstelapparatuur. De samenwerking biedt, naast voordelen in commercie, uitvoering en service, ook de mogelijkheid om klanten optimaal te bedienen en te ontzorgen. Beide zullen samenwerken als werkplaats-totaalinrichter, waarbij Hamer naast installatie en projectcoördinatie ook zaken verzorgt als elektra, klimaatbeheersing, airconditioning, verwarming en overige facilitaire voorzieningen. Door het hanteren van een centrale coördinatie en een centraal aanspreekpunt ontstaat een totaalinrichting met behoud van ieders specialisme. Hamer en Stokvis stellen dat naast de genoemde samenwerking met elkaar, losse leveringen en/of projecten, ook samenwerken met overige marktpartijen in Nederland mogelijk blijft.

Hamer levert met de productiegroep Werkplaatstechniek diverse olie- en vetapparatuur, persluchtinstallaties, uitlaatgasafzuiging en de productlijnen Celette schadeherstel en Elma Tech lasapparatuur. Stokvis Equipment verzorgt, in nauwe samenwerking met zusterorganisatie Stokvis Service, de verkoop, plaatsing, onderhoud en reparatie van een breed pakket a-merken werkplaatsapparatuur.

Op de foto: Links Arian van den Berg, directeur Stokvis Equipment en rechts Fons Jans, algemeen directeur Hamer

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1778 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.